Vinn på gratis skraplotter utan att investera en krona

Men först en del om skraplottens historia innan gratis skraplotter

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under ledning av utav forskaren John Koza och Daniel Bower producera den första datorgenererade skraplotten.

Enkla skraplotter kräver att spelaren passar tre (eller olikartad antal) av samma vinstsummor.

Om detta sker vinner spelaren detta summa.
Mer komplicerade skraplotter har ett flera annorlunda fason att vinna på ett kort.

Det är först efter pappers- skraplotter introducerats på internet som spelbolag som Betsson och andra ger spelsugna chans att prova gratis skraplotter.

Skraplotter finns i en antal annorlunda utföranden och varianter.

Samtliga lotteriföretag som är verksamma i Sverige innehar tagit fram åtminstone en skraplott var som de marknadsför på olika fason.
Det gemensamma allmän skraplotter är att de har ett ej genomskinligt ytskikt av plast.

Det är detta plastskikt som lottköparen skall skrapa med assistans av sin nagel, ett arbetsredskap eller som fallet är när man lirar på nätet med så kallade digitala skraplotter, låta burken göra det.

När plastskiktet har skrapats dän från lotten visar det sig om det är en vinstlott eller ej.

Om man jämför med de vanligaste pappers- skraplotterna som Triss, Tiokronorssedel och Sverigelotten, Skrap-Bingo, Skrap-Labyrint och Skrap-Pyramid så har ett litet antal av de populäraste på internet spelportalerna som MrGreen, NordicBet, Betsafe,Betsson, Cherry, CasinoEuro, samt även det idag totalt omkörda Svenska Spel har kanske hundratalet annorlunda varianter av skraplotter.

Alla hemsidor erbjuder på en del annorlunda sätt gratis skraplotter.

Man surfar in på någon av ovannämnda sajter (med fördel nyttjar man Google för att få hela adressen).
Så väljer du någon utav alla de gratis skraplotter man anser verkar vara fängslande.
Börjar skrapa ruta för fyrkant för maximalt gastkramning eller om du innehar bråttom att vinna så väljer man alternativet “Skrapa alla” där samtliga rutor skrapas direkt utav “datorn”.

Några utav fördelarna med att inhandla skraplotter online är att det går fort samt att det är enkelt.
Samt – inte att förgäta -, den eventuella vinsten sätts in direkt på spelarens konto.

Den besökare som innehar en del “gamblerblod” i sig kan efter att välja ett alternativ “Vinstfördubblaren” spom kan ge mycket bra klirr i kassakistan.
Riktigt spännade blir det när samtliga skrapade rutor innehar fyrklöver för detta kan ge vinster upp till 11 miljoner eller 55 ooo kronor om året!

När man satsar går det att satsa så lite som 5, 50 kronor samt avsluta upp till så mycket som 225 kronor per lott, samt ju högre belopp du satsar desto flesta pengar kan man vinna.

Om man är nervig eller orolig att starta spela på webben så bör du kunna att de flesta spelbolagen (kanske med Betsson i spetsen) innehar mycket bra hjälpfunktioner på sina portaler samt som om det inte räcker så kan du eposta alternativt ringa till deras stöd, somliga utav dem innehar till samt med så kallad “live chat” som är flexibel dygnet runt.

Alla spelportaler på nätet har jättehäftig och snygg grafik och det gör ju inte spelen mindre attraktiva eller spännande, vinner du desssutom 11 miljoner eller de 55 000 kronorna varje månad på en gratis skraplott så borde din dag vara räddad.


Klicka på bilden för gratis skraplott

Är man så tursam med krastis skraplotter?

Kanske behöver man som en speciell anka putsa opp en turkrona samt bevilja den vara med!

Be the first to comment

Leave a Reply