Bettson erbjuder sina spelare en gratis skraplott under bara ett begränsat tillfälle

Via nätet kan de som älskar att spela olika sorters skraplotter online, ta chansen hos Betsson med deras erbjudande av en gratis skraplott.

För att kunna använda denna gratis skraplott, måste man antingen vara inloggad via sitt eget konto hos Betsson eller skapa ett helt nytt konto om man inte har ett redan. Du kan enkelt skapa ett konto via hemsidan och deras instruktioner. Betsson erbjuder sina spelar två stycken gratis skraplotter och deras värde är 40 kronor som du kan använda vid vilken lotteriavdelning som du känner för.

För er som har aldrig tidigare spelat hos Bettson som är ett spelbolag och har svårt att finna vart man ska ta vägen på deras hemsida, finns följande instruktioner för att underlätta det hela:

När du har anlänt till den första sidan hos Betsson hemsida, går du till skraplottslobbyn och väljer vilken av de spelautomater som finns tillgängliga som är den som du vill ta del utav. Du som vill kan även gå till mitten av hemsidan där man kan välja bland de olika spelen som finns under sina respektive kategorier. Det finns flera olika och en av dem är den färgglada och underhållande club pearl skraplotten. När du har valt spelet kommer det att ploppa fram en ruta på din skärm som säger att du ska antingen logga in eller välja att spela på skoj för att starta. När du har valt klart är det bara att börja ditt spelande för att få den höga vinsten.

Club pearl skraplott är ett av de mest använda spelen hos Betsson just nu, det är speciellt för er som älskar äventyr. Vid rätt val under spelet kan man skrapa fram höga vinster på direkten.

Även med en gratis skraplott, rekommenderar Betsson dig att vara medveten av riskerna under tiden man spelar. Man ska alltid spela med bara de pengar som man har råd med att använda under månaden. Din privata ekonomi kommer alltid först, så att du kan njuta av spelandet i lugn och ro.

Hos Betsson är spelet alltid enkelt och tydligt för spelarna som vill ta del utav de triss lotter som finns tillgängliga. Man är helt enkelt medveten av allt som pågår under tiden man spelar på ett ansvarfullt sätt. Du som spelare vet din egen gräns.

En club pearl skraplott som tidigare nämndes är en fantasiskraplott som helt enkelt går ut på att du som spelare öppnar flera ostron för att finna den vinnande pärlan som ger dig en vinst. Den högsta vinsten hos club pearl skraplott är 2, 000 000 kronor. För att starta ditt spelande väljer du vilken insats du vill ha och sedan tryck på knappen starta spelet. För er som behöver finns även flera instruktioner genom spelet, för att förenkla spelandet så att man kan njuta av det hela mera.

Vare sig det är en club pearl skraplott eller en annan triss lott, så är Betsson platsen var alla spelare kan få chansen till stora vinster. Testa dina chanser med en Betsson gratis skraplott.

Be the first to comment

Leave a Reply