Club pearl skraplott är en riktig pärla som kan ge dig högvinsten direkt. Att kasta pärlor för svin är ett gammalt ordspråk som ofta används när man överdriver givande till någon eller något.

Men i det här fallet är det mer åt det andra hållet, för att denna skraplott är en riktig vinnare för den som gillar lite äventyr i att skrapa fram sin triss vinst.

Club pearl – en del av Betssons fantasy lotter

Betsson har lanserat en helt ny fräck avdelning för sina skraplotter.Just nu finns det ett stort antal olika skraprelaterade spel upplagda och fler kommer att släppas framtiden. Det finns från klassiska skraplotter till mer udda skrapspel i olika former och varianter.

Alla vi som uppskattar skraplotter kommer att stortrivas hos Betsson Lotter på grund av deras stora utbud, och framför allt den snygga designen och inte minst till möjligheten till de stora vinsterna.

Vinstutfallet baseras på vilken insats och vilket spel du väljer därför ligger de största vinsterna från en till tio miljoner. Skraplotter på nätet är nu den senaste och hetaste “flugan” inom spelvärlden och dess popularitet ökar hela tiden.

Skrapspelen är förhållandevis billigt spel med spänningsmoment som erbjuder möjligheter till stora vinster. Det är därför som den har blivit så populär hos många spelare med sin enkelhet, spänning och snabba vinstresultat, den är helt enkelt genial.

Har botaniserat vad som erbjuds på denna nya avdelning som kallas för fantasi lotter, och fastnat för Club pearl.

Ansvarsfullt spel med Club pearl skraplott

Club pearl lotter är tydliga och enkla att få veta om hur du kan vinna, framför allt ser du din vinst omgående. Betsson har satsat medvetet på en tydlig och ansvarsfullt spelande. En viktig del i att spela är att man har roligt, men man ska komma ihåg att inte tappa kontrollen över sitt.

Betsson vill att du ska vara medveten om riskerna som finns med spel. Det är väldigt viktigt att du aldrig spelar med pengar du inte har råd att förlora. Ett tips att du har en spelbudget som ska hållas oavsett vad som händer. Håll därför också koll på hur länge du spelar, sätt upp en rimlig gräns som måste hållas.

Om du känner på dig att du kan komma i riskzonen och att ditt spelande kan gå lite för långt kan du under fliken “ansvarsfullt spelande” sätta upp din egna gräns eller stänga av ditt konto.

Svenska Spel ett bottennapp!

När man pratar om skraplotter så tänker man oftast på Svenska spelmonopolets trisslott. Det är den klassiska skraplotten som du kan köpa i affären, väl inkörd produkt, men det finns vissa fakta söm ska nämnas.

Det går ut på att skrapa fram 3 lika belopp och det blir sedan din vinst, vilket är helt OK. Vad många inte tänker på är att vinstchansen på en trisslott är otroligt låg. Den är gjord på så sätt att du lätt ska få småvinster, så ofta vinner man  25 kr eller 50 kr och får blodad tand, men någon större vinst blir det inte.

Som avslutning har den svenska spelmonopolet en dålig vinstprocent till spelarna, Triss har en återbetalning på endast 49 %!

Club Pear skraplott  – en riktig pärla!

Tycker att spelare ska ha större vinstprocent än vad Svenska Spel erbjuder, därför finns det flera stora spelbolag som Betsson.com, Expekt.com och Betsafe.com. Som erbjuder spelare en mycket högre vinstprocent på sina spel.

När du har bestämt för ett spelbolag och spel och har full kontroll på spelbudgeten och tiden som ska avsättas till spel på lotto.

Då återstår det bara att sätta på sig snorkeln och cyklopet och dyka ner efter club pearl skraplotter och skrapa fram de vinnande pärlorna.

Be the first to comment

Leave a Reply