Hos Betsson finns det flera varianter av gratis tävlingar som folk kan ta del utav

Det finns flera olika sajter online som erbjuder dig olika val av spel, men ett av de mest använda spelbolagen ute just nu är givetvis Betsson som erbjuder dig även valet av fler olika gratis tävlingar.

För er som gillar skraplotter är Betsson platsen som erbjuder sina spelare en stor variation av olika underhållande lotter. För er som verkligen älskar äventyr, finns det möjligheten att spela en så kallade club pearl skraplott.

Club pearl skraplott:

Är en fantasiskraplott som går ut på att du som spelar får välja att öppna en av flera ostron framför dig för att få chansen till en stor vinst på direkten. Den högsta vinsten som man har chansen till att vinna är 2, 000 000 kronor. För att komma igång med detta spel hos Betsson, går man till deras meny och väljer denna skraplott bland deras olika fantasiskraplotter. Sedan är det bara att välja vilken insats man vill ha och tills sist trycker man på starta spelet knappen. Under tiden man börjar spela, får man även en del instruktioner som underlättar hela processen, något som hjälper de som testar spelet för första gången en hel del.

För er som är första gången spelanvändare hos Betsson, finns det även valet av en gratis skraplott. För att ta del utav denna skraplott ska du enbart logga in på ditt konto eller om du inte äger en skapa ett helt nytt hos Betsson. Sedan är det bara att välja det spel som du vill spela. Betsson erbjuder dig flera olika gratis tävlingar och du kan enkelt spela på skoj bara för att ha något underhållande att göra.

För att spela på skoj hos Betsson går du:

Till första sidan där du väljer den spelautomat du vill spela hos skraplottslobbyn. Om du har problem att finna denna kan du även gå till mitten av hemsidan och välja bland de olika spel som finns där under deras respektive kategori. När du har valt spelet från de kategorier som fanns tillgängliga, kommer en ruta ploppa fram på din skräm och fråga dig om du vill logga in för att spela via ditt personliga konto hos Betsson eller om du vill bara spela på skoj. Om du väljer på skoj kan du enkelt börja spela med dina låtsas pengar, följ deras instruktioner om du har svårt att förstå hur processen i spelet går till.

Hos Betsson är allt enkelt och tydligt när man spelar. De rekommenderar dig som spelar t.ex. olika lotterier att vara medveten av de risker som kommer med att spela online. De vill att sina kunder ska spela på ett ansvarfullt sätt medan man även njuter utav underhållningen som erbjuds.

Hos Betsson vet en spelare sin gräns. Man kan spela på med olika triss lotter etc och veta samtidigt att man inte bränner hål i sin privata ekonomis budget.

För er som älskar lotterier är Betsson en spelsajt som har allt. Du kan ta del utav olika spel och gratis tävlingar när som helst från ditt eget hem.

Be the first to comment

Leave a Reply