Man behöver testa experimentera 3WoW skraplott

3Wow är en hävdvunnen skraplott samt inte blott det, den är ocså en utav de mest populära skraplotterna finns på nätet. Inte blott snygg grafik samt teman utan de kostar ej mer än du vill göra utav med.

Testa 3 Wow.

Reglerna för att spela skraplotter 3Wow är mycket enkla, ett bäst tips för att lära sig hurdan spel funkar utan att chansa några pengar är att provspela gratis “På skoj”.


Klicka på bilden för att spela 3WoW med bonus med svenskt bolag

Man innehar säkert förut någon gång skrapat “pappersskrap” på någon utav de “gamla vanliga bekanta” där du hittar man trisslotter eller trissen, enorm tretal, skraptriss med sina varje trissvinster.

Men om man nu önskar starta spela online så ska man inte vara nervös alternativt orolig, de mesta spelbolagen (kanske med Betsson i spetsen) innehar dels hjälp texter på alla annorlunda spelvarianter samt om det ej räcker så kan du eposta alternativt ringa till deras support.

Om man vill börja med att pröva till exempel 3wow så kan man spela avgiftsfri för att begripa hur spelet fungerar och då väljer man främst att “Spela på skoj”.
Då kan du skrapa hur mycket man vill så att man känner dig hemma med hurdan skraplotten funkar innan man börjar spela för riktiga pengar.

När man lite senare är varm i kläderna samt börja spela med riktiga pengar är det bara att alternera till detta och så får du välja hur mycket du önskar satsa i varje spelomgång.

Sedan innefattar det att välja den skraplott som du tror gömmer drömvinsten och starta spela.
För om du väljer rätt kan man skrapa fram samt vinna riktigt riktigt mycket stort.

Om man vill draaaaaaa uuuut på spänningen så skrapar man en fyrkant i taget, men om man innehar bråttom (att vinna? ) så väljer man “Skrapa alla” då skrapar systemet samtliga rutor på en gång till dig.

Tänk dej att man vinner! då kan du skrapa på vinstfördubblaren samt innehar du turen med dej kan man vinna riktigt riktigt mycket stort.

Idag ska vi prata de riktigt stora pengarna. Om man skrapar fram rutor med pengar så innehar man hos exempelvis Betson chansen att vinna en briljant storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid. Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. ‘

När man satsar går det att investera så en del som 5, 50 kronor samt ända upp till så mycket som 225 kronor per bit, och ju högre belopp du satsar desto flesta pengar kan man vinna.

Att hiva hem en jackpot på inte kortare tid än lite mer än 11 miljoner kronor är ju inte heller helt fel.

Är man så lyckosam?

Kanske måste man som en speciell anka putsa opp en turkrona och bevilja den vara med!

Som jag författade förut så innehar alla hemsidor på nätet, inte bara 3WoW, jättehäftig och snygg grafik samt det gör ju ej spelen mindre attraktiva eller dramatisk, vinner man desssutom 11 miljoner eller de 55 000 kronorna varje månad så borde din dag vara räddad.

Be the first to comment

Leave a Reply