Spela spännande 3wow skraplottskraplott på internet

3WoW skraplott spel är ett skraplottspel som ingenting annat, samt är en av de mest populära på webben spelen utav ett mycket bra skäl
– välj korrekt kort och du kan vinna den fantastiska summan utav 11 miljoner kronor, detta gäller svenska portaler, på en del utländska kan man vinna mycket högre summa, så – kom ihåg namnet, 3WoW!


Klicka på bilden för att spela 3WoW med bonus med svenskt bolag

Den ursprungliga skraplotten framställdes med hjälp utav manuella tekniker för slumpval.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion av av forskaren John Koza och Daniel Bower producera den första datorgenererade skraplotten.

Enkla skraplotter kräver att spelaren matchar tre (eller varierande antal) utav samma vinstsummor.
Om detta sker vinner spelaren detta summa.
Mer komplicerade skraplotter har ett flertal annorlunda fason att vinna på ett kort.
Övriga skraplotter blanda in matchande symboler, bilder eller ord eller är anpassningar av populära kortspel som Blackjack, Poker alternativt Monopol.

3WoW skraplotter är en utav de mest populära kategorierna utav online skraplotter.

Om du inte önskar spela 3WoW kan du hos de flesta spelbolag välja bland en antal andra skrap- alternativt scratch som de heter på engelska, där de mest populära är; Fantasy Scratch, Idrott Scratch, Casino Scratch med många fler.

Till de “gamla vanliga bekanta” hittar man trisslotter eller trissen, enorm triss, skraptriss med sina respektive trissvinster.

Ett bäst fason att prova spela på skraplotter eller i detta fall 3Wow är att samtliga på internet spelportaler har chans att provspela totalt avgiftsfri.
Man ska inte vara nervös att spela, idag innehar samtliga spelbolag asbra “hjälp – information” om respektive spel på sina sajter samt räcker inte det så kan brukar det också existera en supportfunktion.

Innan man börjar spela ditt 3Wow spel, läs detta som, bitvis, är hämtat från spelbolagets Betssons sajt.

Reglerna för att spela skraplotten 3 Wow är mycket enkla,

Om man känner dej osäker på hurdan spelet funkar så kan du spela ett mängd omgångar helt gratis.
Då väljer man först att spela på kul.

Då kan du skrapa hurdan mycket man önskar så att du känner dej i hemmet med lotten före du börjar spela för riktiga slantar.

Efter att är det blott att växla till situationen vari du lirar för riktiga slantar och välja hurdan mycket man vill satsa med plus- samt minus-knapparna.

Sedan väljer du en skraplott utav de tio som är att välja mellan och skrapar, antingen ett fält i taget eller så kan man välja att klicka på “Skrapa alla” för att se din vinst snabbare.

Om man vinner kan du sedan skrapa vinstfördubblaren samt innehar man då riktig lycka kan du vinna riktigt stort.

Om man skrapar fram rutor med pengar så innehar man chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid.

Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. När man satsar går det att investera så en del som 5, 50 kronor och ända opp till så mycket som 225 kronor per lott, ju mer du satsar desto mesta pengar kan man vinna.

Därjämte är det en jackpot på ej mindre än drygt 11 miljoner kronor för dej som är riktigt tursam!

Att samtliga spelsajter med online spel, ej bara 3WoW, innehar jättesnygg grafik tillverkar inte spelen mindre dramatisk, vinner man desssutom 11 miljoner eller de 55 000 kronorna varje månad så borde också din dag vara räddad.

Be the first to comment

Leave a Reply