Vågar du prova annorlunda spel på nätet?

Samma gamla visa, satsar man ingenting kan man inget vinna.
Som de flesta andra så köpte vi varsin trisslott till familjen i stort sett varje gång vi var samt handlade på stormarknaden.

Alltemellanåt vann vi 25, 50 till samt med 75 kronor någon några få gång. Samt absolut som spel är upplagt så bytte vi vinsterna mot nya trisslotter tills lotter samt vinstpengar var slut.

Så fick jag höra talas om att det fanns flertal spelbolag som erbjöd skraplotter med spel på internet – samt detta var angeläget – utan så genomusla vinstvillkor som Trisslotterna från svenska Spel erbjuder utan med dubbelt så bra odds.


Klicka på bilden för spel på nätet med svenskt bolag

Jag började, som den försiktiga fältherre jag är (hmmm) att spela lite annorlunda skraplotterier ”På kul”, med andra ord totalt gratis.
En helt fantastisk chans att experimentera på en aning olika spel utan att behöva riskera några pengar! Inte en möjlighet att Svenska Spel skulle prova något liknande med sina ganska trista pappersskrap.

För att du ska kunna spela om riktiga pengar, alltså inte bara skrapa gratislotter – även om det kan vara nog så roligt samt dramatiskt – så är det riktiga pengar du vill få ut av lotteriet.
Så efter ett tag ville jag vinna riktiga pengar, inte blott ”på skojpengar”, så det var dags att placera in riktiga på mitt spelkonto.

Visst kändes det lite skakigt i början att flytta pengar från mitt konto till ett spelbolags. Men jag hade kollat på Internet före samt kunde inte finna någonting om att folk hade blivit blåsta på sina pengar.

I alla fall inte av något ”svenskt” spelbolag, tvärtom alla verkar mycket nöjda med den hjälp och support de fått.

Bonus – spel på nätet

Det var inga som helst problem att flytta pengar ehuru det faktiskt handlar om internationell överflyttning vilket innebar att det tog några nervösa dagar före pengarna fanns på kontot.

Fast då hade de å andra sidan dubblats tack vare att detta spelbolag, som de flesta andra, erbjöd en startup bonus på inte mindre än 100%.

Verified by ……

Glöm inte att kolla att ditt betal-/kreditkort är ”Verified” annars går det inte att göra någon överföring. Ditt kredit- alternativt kontantkort kommer att belastas med en debitering på emellan 1,5 samt 2,25% av det överförda beloppet, mindre procentsats ju högre summa du överför. Bankerna har ofta satt ett maxbelopp på hurdan mycket som går att överföra, för VISA gäller oftast max 8 000 kronor per dag

Förutbetalda kort

Detta är något som kommer mer samt mer tack vare att online betalningar ökar stadigt. Det behövs snabba samt säkra sätt att göra sina betalningar på. Fördelen för dej är att du slipper avvakta på att dina överföringar ska noteras efter några dagar på ditt konto. Med dessa kort går det direkt.

Ehuru de ett par metoder jag beskrivit här är garanterat säkra för att göra en online ersättning för spel på nätet, bara du hittat rätt webbadress och inte råkat ut för Phishing (Nätfiske).

Men ett litet varningens ord som inte blott innefattar att betala för spel på nätet utan alla betalningar online: “Inga spelbolag alternativt banker begär någonsin genom email att få dina bank- eller kontokortsuppgifter avsända till sig, får du ett sådant mail är det solklart ett Phishingförsök.”

Dessa ska polisanmälas men om det nyttar till något är jag dubiös om.
I vilket fall skall du inte ens besvara på sådana email för då har du verifierat att din emailadress existerar.

Vi kanske se’s därute i cyberrymden, vem vet?

Be the first to comment

Leave a Reply