Spela skraplotter on-line när som helst

Att spela skraplotter online är ett mycket lättillgängligt fason att öka spänningen i vardagen. Virtuella skraplotter ser ut precis som de fysiska samt man kan själv välja annorlunda sätt att skrapa, absolut som det är med de skraplotter man köper hos sitt spelombud. Man kan välja ett klassiskt mynt alternativt en särskild skraplottsskrapa.

Man spelar gärna skraplotter när man är ute efter att med en del tur ro hem några mer slantar, och skulle man vinna storvinst, ja, då är lyckan gjord. De som tycker om att spela skraplotter på internet är ofta människor som inte gitter sätta sig in i annat spelande, som vadslagning, casino eller oddsspel. Att spela skraplotter online är att tro sej totalt och hållet på turen. Däremot är det vare sej tidsödande, komplicerat eller särskilt dyrt så länge man klarar utav att begränsa sig.


Klicka på bilden för att spela skraplotter online med bonus

Ett begåvat sätt att spela skraplotter på internet på är att sätta av en speciell spelsumma per vecka eller månad samt sedan hålla sig till den. På så sätt kan man betrakta sina skraplotter som ett dramatisk fröjd som skulle kunna ge avkast. Även med skraplotter kan man hamna i spelberoende, man tänker att storvinsten blott är en lott dän – om och om igen. En skraplott är inte så kostbar, men 10, 20 samt 100 stycken blir ett hårt slag för efterträdande vilken budget som helst. För att undvika spelmissbruk är det bra att sätta upp en spelbudget med en viss belopp som får brukas per vecka alternativt månad.

På spelportalerna på nätet blir det ännu enklare att hålla kontroll på sina utgifter alldenstund man kan anlägga ett spelkonto där man var månad kan föra in absolut så mycket slantar man önskar spela för den månaden. Att spela skraplotter på nätet är dessutom minst lika festligt som att raspa fysiska lotter – samt man slipper gå iväg till sitt spelombud alltid man är sugen på lite spänning.

Den mest berömda svenska skraplotten heter Triss och den är i två annorlunda varianter – vanlig samt dubbel. En vanlig trisslott kostar 25 kronor samt en dubbel kostar 50. Det finns annorlunda varianter av vinster på dessa lotter – vanliga kontantvinster, TV-vinster vari man får raspa fram sin vinst i live morgonTV, samt klövervinster som ger en fixerad månadsvinst i ett visst antal år. Högsta vinsten på en Triss är 50 000 kronor i månaden i 25 år.

svenskaspel. se kan man spela skraplotter på nätet, där finner man bland andra Triss, TIA- lotter och de annorlunda Skrap-lotterna: SkrapBingo, SkrapPyramid, SkrapKryss och Skrapstjärna. Vilken skraplott som är bäst är en smaksak.

På andra portaler, som Unibet, Betsson och Vera & John kan man oxå spela skraplotter på webben och utbudet är mycket stort. Var spelsajt har sina egna skraplotter med olika utseenden samt vinstscheman. Olika skraplotter kostar annorlunda mycket och ger annorlunda mycket i avans, men vad man också ska ta i beaktning är hur flera vinster som är, vad oddsen är att man ska vinna alls.

Man kan så klart spela skraplotter på nätet på mindre portaler också om man önskar, man skall blott se till så att den sajt man lirar på är laglig och pålitlig.

Be the first to comment

Leave a Reply