Bli ekonomiskt oberoende på en skraplott online

Att köpa sin skraplott på webben blir allt vanligare. Flera är vi som gillar att raspa lotter, försöka vår tur för en billig slant samt hålla drömmar om finansiell oberoende livfull. Samtliga kanske ej skrapar lotter i hopp om att inbringa högsta vinsten, men det är helt klart något vi är många som drömmer om.


Klicka på bilden för att spela 3WoW – en högvinst skraplott online

Triss är vår mest välkända skraplott, men på senare år innehar det dykt opp allt fler. Tialotten är nu oxå populär, man vinner inte lika stora belopp, men insatssumman är däremot oxå lägre. De flesta utav oss kan avstå från någon tiokronorssedel i veckan för att hålla drömmarna livfull.

När man spelar trisslotter på traditionellt vis så inhandlar man först en lott eller ett par (eller fem! ) hos sitt lokala spelombud. Vissa skrapar lotterna på stående fot när övriga hellre suger på karamellen samt i det närmsta genomför en liten akt vid skrapningen. Ett litet antal skrapar rutorna omsorgsfullt en för en tills allt utav det översta skrapskiktet är väck, övriga krafsar fram siffrorna i ett kör för att så fort som genomförbart få ordna på om man innehar dragit en vinstlott eller en nitlott.

När man handlar sin skraplott på webben så missar man själva skrapandet, burken gör jobbet åt en. Men man kan fortfarande välja hur man önskar raspa fram sina rutor – en och en, alternativt allt genast. Man slipper också sitta och titta genom sina rutor för att hitta en möjlig avans, burken meddelar en om man vann.

Man kan inhandla skraplotter online på ett flera spelbolag, t ex svenskaspel. se (här hittar man t ex Triss skrap), svenskalotter. com samt lyckoskrapet. com. Det finns hur många olika sorters skraplotter som helst samt man tillverkar förståndigt i att kolla vinstodds, vinstplan och – ja – lottpris före man ska spela skraplotter på nätet.

När man drömmer om ett liv utan finansiell kamp så är det enkelt hänt att man skapar sej en bruk att raspa lotter. Är man en del old school så kanske man gillar ritualen att gå ned till spelombuden en given veckodag och inhandla ett förutbestämt mängd skraplotter. Man genomför sin skrapningsritual – hur den än ser ut – och hoppas att det en attraktiv dag är att ge högsta vinsten, alternativt åtminstone hyfsat mycket pengar.

För nyare människor är det smidigt att inneha stillgång till sin skraplott online, man loggar in på sitt spelkonto samt köper ina lotter vari, man slipper lämna hemmet samt i falla att man vinner så innehar man allaredan organiserat för sig aktuell utbetalningar osv.

När det innefattar vilken art av spelande som helst så är det angeläget att man har koll på sig själv, att spendera småsummor på lotter samt betting verkar harmlöst, men om speldjävulen får ett grepp om en så blir småsummor fort stora summor samt den onda cirkel uppstår när man ständigt tänker att det är exakt nästa lott alternativt spelrunda som har storvinsten. Flera knallar i spelfällan samt får svåra problem – både ur ett ekonomiskt samt psykologiskt synsätt – med att ta sig ur beroendet.

Att inhandla en skraplott på internet alltemellanåt är så klart noll fara samt att ha en avlagd spelsumma per vecka är en bäst idé för att hålla koll på sina spelutgifter.

Be the first to comment

Leave a Reply