Satsa skraplotter via internet

Du sitter I lugn samt lugn och tittar på TV-burken när du hör din nabo bröla Wooooow Wooooow Wooooow tre gånger på raken.

I och för sig låter det inte som skrik på hjälp, men du blir likväl en aning bekymmersam så du gårt och ringer på.


Klicka på bilden för Betssons Erbjudande

Men ingen fara, han har börjar spela skraplotter online och vann alldeles just 55000 kronor per månad i 15 år på sitt senaste skrap.

Innan har han bara spelat på Triss och alltemellanåt Stortriss men insåg slutligen att chanserna alternativt oddsen att vinna på något av dessa spel var minimala. Som du vet drivs dessa bägge skrapspel av Svenska Spel som är ägt av staten och har monopol på spel i Sverige.

Deras vinståterbetalning ligger under 50% medans konkurrerande online spelsajter kan hava upp till 95% – nära nog fördubblade vinstchanser.

Reglerna för att agera skraplotter online på 3 Wow är mycket enkla. Men om du känner dig osäker eller vill bilda dej alla förslag samt trix före du börjar satsa av dina surt förvärvade slantar så är det en utmärkt förslag att –

Spela avgiftsfritt

Även om 3wow har väldigt enkla regler så kan möjligheten att agera skraplotten online gratis ett mängd omgångar för att lära dig spelets alla trix. Kanske komma på en bra strategi hurdan du ska satsa dina pengar. Det är nog inte så många som tänker på detta utan tror att det är ett rent lotteri, det är blott turen som bestämmer om man ska plus, minus eller bliva mångmiljonär på sitt skrap. Om du går till ett av Svenska Spels agent samt köper Trisslotter eller Stortriss, ja då är det bara turen som spelar in, men icke så när du lirar på skraplotter online.
När du spelar skraplotter online är det du som bestämmer hur mycket var skraplott får kosta, du kan oftast välja från den billigaste cirka 5 kronor ända opp till ett maxbelopp på över 200 kronor. Givetvis är det så att ju högre belopp du satsar desto större chans har du att vinna de riktigt stora pengarna.

Men hur vänder man otur till tur när man spelar skraplotter?

Jag är definitivt ingen storspelare utan tar det väldigt lugnt, spelar en aning när ”andan faller på”, men med min egen upparbetade strategi så har det hitintills gått med fördel totalt.

När jag hittar ett nytt spel jag vill experimentera på så spelar jag alltid gratis främst.

Satsar litet av mina virtuella pengar och försöker lista ut hur många gånger i snitt jag får nitlotter och sedan när magen skriker ”NU”, så höjer jag insatsen ganska duktigt.

Om jag då vinner så vinner jag betydligt över det jag småsatsat före, om jag inte vinner är det blott att spela vidare.

Enkla bestämmelser när man spelar skraplotter online

Du väljer en skraplott av de tio som finns att välja mellan samt skrapar, antingen ett ruta i taget alternativt så kan du välja att klicka på “Skrapa alla” för att se din avans snabbare.

Om du vinner kan du sedan skrapa vinstfördubblaren samt har du riktig tur kan du vinna riktigt stort.

Om du skrapar fram rutor med klöver så har du chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid.

När du lirar skraplotter online på 3wow så är den allra största vinsten på 10 miljoner kronor. Därjämte finns det en jackpot på inte mindre än drygt 11 miljoner kronor som blott ligger och väntar på att du ska plocka hem den.

Be the first to comment

Leave a Reply