En trisslott gerlite mer spänning i vardagen

Trisslott – ett glosa fullt av så mycket framtidstro samt så många fantasier, för så enormt flera folk. En del slutar aldrig att jaga drömmen om en riktig skrällvinst och med en trisslott känns den drömmen alltid relativt nära.

Många har en veckotradition av att agera en trisslott eller ett par – antagligen till helgen för att celebrera utav jobbveckan. Andra köper sin trisslott lite mer sporadiskt. Vissa söker efter att indikation i vardagen som tyder på att man är tur följd, vilket ger resultatet att man satsar på en trisslott.


Klicka på bilden för att se flera olika trisslotter – även den legendariska 3WoW

Att köpa en trisslott innebär noll särskilt stort gap i plånboken, men bara om man stå sig sig till en trisslott alltemellanåt. Det finns de som blir litet besatta av att inhandla trisslotter samt för vissa går det riktigt dålig. Man skall på grund av detta göra opp med sig själv om hur mycket pengar man tänker spendera på trisslotter varje vecka eller månad.

Att spela trisslott ska helst ses som ett spännande nöje, för de som blir rika på triss är i realiteten försvinnande få. Visst får man drömma om stovinsterna, att få sitta där i TV-rutan och skrapa fram en månadsvinst i x antal år, men man ska vara medveten om att oddsen är liten.

Att vinna mindre belopp på sin trisslott är emellertid förhållandevis standard samt det är inte så sällan som man får sina spelpengar tillbaka. Dessutom kan en mer femhundrig till helgen kännas riktigt fint alltemellanåt.

Lirar man inte så vinner man inte – samt det är totalt klart riktigt, men man fölorar heller inget på att ej spela. Huruvida man matchar för att spela trisslotter beror på ens personlighet. Om man diggar spänning samt chanstagning så är det ett kap fröjd att raspa en trisslott i veckan samt kanske – turen antagligen anländer en dag!

Alla sitter vi nog alltemellanåt och dagdrömmer om vad vi skulle göra om vi vann en enorm summa slantar. Resa? Köpa hus, eller antagligen en båt? Investera? Betala utav skulder? Ge bort slantar? Förnya garderoben..? Fantasier innehar vi många och det är nyttigt för oss att hålla dem vid liv. Att raspa en trisslott då och då stöder en att drömma stort.

Det finns en del annorlunda typer av vinster på trisslotter, inte blott de klassiska engångssummorna. Man kan skrapa fram vinster inuti både TV-rutor och klöversymboler. Vinner man TV-vinst så får man skrapa en ny lott i TV4: s direktsända Nyhetsmorgon, vari är lägsta vinsten 50 000 kronor. En klövervinst innebära att man återigen får skrapa i direktsänd TV, men denna gång är man garanterad en fast månadsvinst i ett visst mängd år.

Att vinna 50 000 kronor i 25 år är den högsta vinsten på en trisslott och en enorm dröm för många. Vem skulle inte vilja dra hem en dylik vinst på sin trisslott?

En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50 kronor. Man kan inhandla trisslotter hos sitt spelombud, eller skrapa virtuella lotter på portaler på internet.

Be the first to comment

Leave a Reply