Dags att avbryta spela Trisslott

Om jag inte missminner mig var det 1974 som ett amerikanskt företag lanserade de första skraplotterna. En av grundarna, en forskare hade snickrat ihop ett datorprogram som räknade ut med vilka summor skraplotterna skulle tryckas.

Den första Trisslotten såg dagens ljus. Skrapa fram tre lika summor samt du har vunnit detta belopp. Mycket enkelt kan det verka idag med de skraplotter som finns online på annorlunda spelportaler.

Beroende på din ålder så känner till du eller ingen aning hur den tidens datorer såg ut.
Veritabla bestar som så sakteliga gjorde sina beräkningar.


Klicka på bilden för att spela 3WoW – världens största trisslott – 10 miljoner i vinst

Mycket har hänt sedan den första Trissen

Men det kan vara intressant att veta att grundarna till företaget hade enorma bekymmer att lansera sina lotter, för i USA var det som i Sverige de olika staterna som styrde lotterierna.

Det verkar som om den typen av verksamhet attraherar bakåtsträvare för detta var ju revolutionerande att kunna se direkt om man vunnit eller icke.
Innan de första Trisslotterna kunde man få avvakta i veckor för att få meddelande via en dragningslista om man vunnit eller ej.

I Sverige har vi det helstatliga Svenska spel som krampaktigt håller sig kvar med sitt monopol. Så utan kreativa svenska entreprenörer som insåg att de behövde inregistrera sina spelbolag utrikes och begagna Internets potential hade vi antagligen bara haft den numera Triss (-ta) Trisslotten på ark att kunna skrapa.

Så låt oss ta glimt på hurdan en Trisslott kan se ut online
Trio var från begynnelsen spelbolagets Betssons egen skraplott för online spel och ger fantastiskt höga chanser att vinna. Lotten kostar precis som en vanlig trisslott att köpa samt 2 av 5 skänker vinst! Bakom hörnet lurar oxå chansen att bli miljonär. Som på en vanlig trisslott ska du raspa fram tre stycken likadana summor och det är detta summa du vinner. Med funktionen extraskrapet kan du sedan vinna opp till 10 gånger dessa pengar – Men här avgår alla likheter med den vanliga gamla trisslotten på ark.

Vi börjar jämförelsen här så får vi se i slutet av detta blogginlägg vilken lott du väljer att spela med Svenska Spels Trisslott på papper alternativt Betssons Triolott online?

Svenska Spels Trisslott på papper

Gå till spelbutiken, Öppen 8:00 till 18:00
Tag en nummerlapp samt avvakta på din tur i kön
När det är din tur att anskaffa lotter säg att du är nybörjare samt fråga om du främst kan få 10 gratislotter. När alla slutat skratta gå hem samt börja från Avstamp igen.

Köp det antal lotter du vill hava, mycket spännande det finns allmänt tre typer i butiken attt välja mellan: Triss, Stortriss och Tian. Anteckna att även om du känner att det är din turdag idag så kan du inte välja hurdan mycket du vill investera på var lott, det är fasta priser som gäller här; 25, 50 respektive 10 kronor.

Vi får väl antaga att du går hem och skrapar dän den skyddande latexhinnan i hemmets lugna hörn?

Då skall vi se, om du mot förmodan har vunnit något (se mer om oddsen för detta senare i inlägget) så kan du återvända till spelbutiken om det var en småvinst (förmodligen gör du som de flesta köper nya skraplotter för vinsten och förlorar på dem). Var det en större avans måste du gå till banken eller skicka lotten som assurerat (försäkrat) till Svenska Spel. Har du fått en jättevinst “skrapa i TV” får du avvakta ett litet antal månader på din tur.

Trio skraplott

Oavsett om du är hemma, på bussen, i väntan på flyget; Gå till Betssons spelportal, den är till skillnad från spelbutiken öppen 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

Välj Trio Skraplott

Du behöver inte vara orolig om det är första gången du vill prova på detta spel, börja agera totalt avgiftsfritt.

Gratisspel finns för övrigt för de allra flesta spelen så att man i lugn och ro kan lära sig alla tips och trix hur man får ut det mesta av dem.

Alla spelbolagen skänker nya- samt återkommanmde gäster olika varianter av bonusar, en bonus på mer än 100% är numera vanligt. Detta innebär att du dubblar de pengar du har att spela för samt detta i sin tur att du dubblar dina chanser att vinna.

Mycket arbete har lagts ner av spelbolagen att göra en snygg grafik och ljudeffekter som passar till respektive spel.

Du kan själv kan bestämma insatsens storlek samt därmed ditt chansning, det är inte heller totalt fel.

Supporten som Betsson erbjuder är helt oslagbar. Alla tänkbara varianter finns, experimentera att jämföra med Svenska spel om något går fel med din Trisslott !

Be the first to comment

Leave a Reply