Spela trisslotteroch håll jackpottdrömmen vid liv

Att spela trisslotter är ett mycket stort nöje för många människor. Det som förenar alla som gillar att spela trisslotter behöver vara drömmen att en dag raspa fram en miljonvinst, men det är mer med att spela trisslotter som drar än bara drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är dramatisk, allaredan när man har absolut sej för att inhandla en lott sätter processen i kroppsfunktionerna igång. Man undrar om det bir avans eller ej och många innehar ritualer angående allt från själva valet utav lott till skrapandet av den. Vissa önskar fort skrapa genom hela lotten när övriga varsamt skrapar fyrkant för ruta. Ett litet antal skrapar blott precis så att summorna syns i var ruta, när fler några skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det angeläget att kunna att det är en skrapbar kontrollruta som INTE får skrapas. Om man skrapar kontrollrutan så blir ens bit ogiltig och även om vilken avans man spelar fram så knallar man likväl lottlös. Vad man dock FÅR raspa är den ruta som avgör hur flera gånger man får sin vinst – x1, x2 eller x10?


Klicka på bilden för att spela trisslotter

Om man skrapar fram tre TV-rutor på sin trisslott så har man vunnit en plats i TV4: s Nyhetsmorgon. Där ska man efter raspa fram sin riktiga vinst som är på minst 50 000 kronor. Om man skrapar fram tre klöver så innehar man vunnit summan som visas per månad i opp till 25 år. Det är nämligen många annorlunda typer av vinster att hoppas på när man spela trisslotter.

Att spela trisslotter kan man nu göra på ett par olika sätt – antingen på internet genom någon spelsajt, till exempel svenskaspel. se, eller på det en del mer traditionella sättet igenom att gå till ett spelombud samt köpa fysiska trisslotter. De annorlunda metoderna lockar olika typer utav folk.

Att spela trisslotter lockar oxå fram ritualmänniskorna i oss, vi tänker gärna att om vi bara väljer och skrapar vår trisslott på korrekt sätt så kommer pengarna att anlända.

Trisslotter är oxå en perfekt gåva att ge bort. Man behöver ej placera särskilt mycket slantar på den, men möjligheterna man skänker dän är enorma. Man skall dock vara på det klara med att en trisslott som ges bort i bidrag tillhör mottagaren samt skulle det vara en storvinst så kan det antagligen kännas lite surt.

Att spela trisslotter kan både vara socialt och något man njuter utav för sej själv. Flera par finner stort fröjd i att under helgen spela trisslotter ihop. Antagligen lägger man en hundrakronorssedel i veckan på trisslotter samt skrapar vars ett par för att celebrera arbetsveckans final på fredagskvällen. Det är gosigt, hoppfullt samt spännande och om man ej vinner så inneha man åtminstone haft en förväntansfull tag ihop med den man älskar.

Andra väljer att spela trisslotter i ensamhet. De önskar inte att spänningen och glädjen ska förtas utav sociala element. Även om hurdan man väljer att spela trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att prova åter och igen.

Be the first to comment

Leave a Reply