Bli rik som ett troll på Triss skrap

Triss skrap är Sveriges största skraplott och är i både simpel och dubbel variant. En utav fem lotter bär på avans samt dubbellotterna skänker större vinstchans än enkellotterna, men de mesta vinster på en Triss skrap lott är självklart små – 25 kronor, 50 kronor eller 100 kronor. Triss skrap säljer bäst och är mest bekant av alla skraplotter i Sverige. En lätt trisslott kostar 25 kronor och en dubbel triss skrap kostar 50 kronor.

Varje gryning i TV4: s nyhetssändningar sitter en euforisk själ, förväntansfull före den liveskrapning som han alternativt hon innehar vunnit på sin triss skrap. Man är garanterad en minimivinst på 50 000 kronor så lyckan är redan total. Maxvinsten är en hisnande belopp på 50 000 kronor i månaden i 25 år. Man är med övriga ord mer än säkrad för livet om man kammar hem högsta vinsten.

Triss skrap omsätter 3 miljarder kronor per år samt gör stora vinster. Endast hälften utav summan går tillbaka till spelarna, men det är tillräckligt för att göra många folk både glada och rika. Att handla ett Triss skrap då och då är inget man blir fattig på och spänningen det skänker att skrapa en trisslott är antagligen värd pengarna.


Klicka på bilden för triss skrap med bättre odds från svenskt företag

Många kör sitt Triss skrap rituellt, man köper lotten likadana veckodag samt samma klockslag varje vecka, antagligen har man till och med en strategi för att välja bit ur högen. Efter skrapar man på sitt eget vis – med omsorg, fyrkant för fyrkant, eller snabbt och hetsigt för att få skrapande överstökat. Vissa skrapar sin trisslott med nageln, andra med ett mynt och fler övriga med särskilda skrapverktyg. När en del är detaljerad med att raspa bort varenda kvadratmillimeter av sin trisslott så skrapar övriga bara absolut fram siffrorna för att avgöra om man fått avans alternativt icke.

Det finns en tillägg fyrkant på en triss skrap, den multiplicerar en eventuell vinst. Denna fyrkant visar antingen x1, x2 alternativt x10. Om man skrapar fram en vinst på 1000: – och efter att får x10 i extrarutan så vinner man totalt 10 000: -.

Fastän det såklart är en särskild känsla med en fysisk Triss skrap, en lott som köpes hos ens spelombud, så blir det allt mer populärt att skrapa trisslotter virtuellt, antingen på internet eller genom prenumeration till mobilen.

Man behöver vara 18 år för att spela Triss skrap alldenstund Svenska Spel, som håller i Triss, tar sitt förpliktelse för ansvarsfullt spelande och för att motverka spelmissbruk.

Innehar man svårt bekymmer med sitt spelande och handlar för flera trisslotter för ofta, så finns det hjälporganisationer att vända sig till. Det är enkelt att hamna i fällan vari man antar att storvinsten blott är ett endaste Triss skrap bort.

Be the first to comment

Leave a Reply