Att vinna på Triss gör drömmar till verklighet

En stor dröm för de allra flesta utav oss är att vinna på Triss. Ett enormt tillskott i kassan utan större ansträngning är vad de allra flesta av oss tror tillverkar lyckan fullkomlig. Många önskar bege sig, köpa ny automobil alternativt båt, investera pengar för framtiden, donera pengar till bättre behövande, starta ett företag, förnya garderoben… acceptera, möjligheterna är egentligen oändliga när det handlar om att placera sprätt på slantar.

Vinna på Triss

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som förr känts som avlägsna fantasier, särskilt om vinsten hamnar i händerna på en vanlig arbetare som dag ut och dag in följer samma rutiner och lever på samma budget. Dröm blir till verklighet.


Vinna på Triss? Klicka på bilden för att spela hos svenskt bolag med kanonodds

Att vinna på Triss är egentligen ganska lätt, ca var femte bit skänker vinst. Dock så är de större vinster små, från 25 kronor och uppåt, men man blir ju ej direkt miljonär utav att vinna 25 kronor på Triss.

Vill man kamma hem flesta vinster så är det desto svårare, för de är rara. Innehar man lycka så skrapar man fram tre TV-rutor som innebär att man får ytterligare en bit att raspa – från en livesänd TV-soffa. På TV-lotterna är minsta vinsten 50 000 kronor och högsta 50 000 kronor per månad i 25 år. Dessa månadsvinster får man om man skrapar fram belopp inuti klöversymboler.

För flera är månadsvinsterna de allra mest eftertraktade alldenstund det inte blott skänker en en mängd slantar utan också stabilitet samt bestämdhet för flera år framöver. En miljon kronor är beklagligtvis lättare än man kan tro att placera sprätt på, men en stabil extrainkomst är tryggare.

Triss omsätter 3 miljarder kronor per år och ungefär hälften utav denna summa går tillbaka till spelarna. De som absolut kan anföra sej vinna på Triss är nämligen spelföretaget Svenska Spel som ligger bakom trisslotten.

Det är såklart fler skraplotter på marknaden än Triss, men Triss är den mest berömda. Detta beror dels på liveskrapningarna i TV, men också på samtliga de kittlande reklamerna man ser i samhället, vem minns t ex ej det klassiska Triss-citatet «Plötsligt händer det! »? En annan svensk skraplott är TIA, som kostar tio kronor och skänker vinst på opp till 200 000 kronor. Tialotten har nämligen lägre kostnad än Triss, men också lägre vinstsummor.

Tanken på att vinna på Triss är vad som får oss att handla dessa små skraplotter om samt om igen. Flera gör det rituellt var dag, vecka alternativt månad, medans övriga gör det då och då, när de får ett infall. Somliga gör det i par, övriga för sig själv. Några gillar att raspa cyber lotter på nätet medans övriga föredrar de klassiska papperslotterna. Hur man än skrapar sin lott så är det en sak som förenar alla som lirar, alltså drömmen om att vinna på Triss.

Be the first to comment

Leave a Reply