Allt-fraktfritt.har tagit fram en Zero Julmust med orignalsmaken, sockerfri samt sötad med ett sötmedel tillverkat av socker för i särklass bästa smak

Allt fler gör personlig läsk som är nyttig med läskmaskin och trycket har varit enormt på Aromhuset att ta fram en riktigt bra sockerfri julmust. Nu finns den och räcker till på köpet till hela 12,5 liter drickfärdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i butiker och varuhus består av ungefär 1/10 socker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite socker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

zero

Aromhuset har framställt läskkoncentrat för läskmaskiner sedan 1980.

Så småningom blir det jul återigen och då vill vi dricka Julmust. Under december är varannan läskedryck som säljs en julmust. Men vi vill helst undvika onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att dra flaskor ifrån butiker och varuhus.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan nyttja efter personlig smak. Att man gör en stor och kraftig insats för miljön är en extra bonus.

Det finns smaklig orsak att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en avsevärt godare läsk. Smakessenser är lätta att använda och dessa kan doseras på ett sätt som passar dej bäst. Till på köpet så fungerar de fint med samtliga sorter av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl till 1 liter drickfärdig sockerfri Julmust.

Zero Julmust med den riktiga originalsmaken uppfunnen utav Harry Roberts 1922

När du beställer Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läsk som smakar så som den skall. Allt du behöver är en flaska med den klassiska smaken. Med en halvliter essens så erhåller du 12.5 liter kolsyrad Julmust enligt originalreceptet anno 1922.

Men du kan få mer om du av någon orsak vill ha en mildare stil genom att ta mindre mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är allaredan drygt, en flaska räcker till 12,5 liter mot det vanliga 8 liter.

Det här är populärt med Zero Cola och Zero Indian tonic, åtskilliga konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Trots att Zero Cola säljs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 och 2020.

Innovativa sätt att bruka smakessenser på

Det är inte bara Julmust som blir lättare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola smak om du tycker att Julmust och Slush ej fungerar ihop.

Aromhuset, som också saluför 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att göra Slush på någon minut, även sockerfri. Vilket i själva verket är omöjligt för socker behövs till att issörja ska slusha.

Metoden presenteras oxå den i onlinebutiken allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Här kommer metoden för osötad Zero Cola Slush, som också kan göras med Zero Julmust

Bruksanvisning till egen sockerfri Cola Slush

Ta fram en riktigt bra mixer med hög iskrosskapacitet
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du har en bra Slush (issörja).
Färdigt.

Noll väntan i långa tider med slushmuggar som ska frysas in, ett flertal kan serveras. Denna metod funkar också vid café-servering i lägre skala.

cola

Detta är så typiskt för Aromhuset. Finns inte en god vara eller vettig metod så uppfinner man den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie aromer för kolsyrat mineralvatten, här kommer man före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med någonting totalt nytt och jättegott. Projektet heter Sparkling Max och lär bli omtalat, kan hända sätta standard hur smaksatt bubbelvatten skall smaka i framtiden.

Det är festligt att tillverka personlig läsk och du kommer snart att upptäcka att du kan göra den perfekta drycken på så sätt. Aromer till Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan nämligen mixa dessa lite som du vill.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller blanda sockerfri Sockerdricka.

Julmust med lite extra kolsyra kan vara ett förslag eller så kör du med lite coolare inslag såsom apelsin.

Från läskkoncentrat så får du en läsk som är helt unik, det existerar ett helt utbud. Därutöver så kan du kalkylera med att den är nyttigare. På så sätt att du drar ner på strösocker samt på andra onödiga ämnen.

Din familj och vänner kommer att glädjas åt att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, exakt det de känner för!

kolsyrat

Du kommer aldrig att tröttna på dessa hemkolsyrade drycker

Eventuellt har du känt dig irriterad mitt i sommaren när du ville ha Julmust men inte kunde få detta då butikerna inte säljer. Eller så anser du att det bordsvatten som du handlar i affären inte är speciellt mumsigt. Med läskkoncentrat så kan du få den förfriskning du vill ha när du vill ha den.

Dessutom så kommer du inte att tröttna på din personliga hemmagjorda läsk. Den kan hela tiden förändra smak och så kan du variera styrka så att det blir mera eller mindre läskedryck alternativt mer eller mindre smaksatt kolsyrat vatten.

Välj ut de aromer som du uppskattar och med variation

Då du beställer läsksmaker till din läskmaskin så skall du passa på att välja dem som du har störst behov av. Det kan vara förståndigt att fluktuera lite. Ha Grape Tonic redo till helgens kalas med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får billig läskedryck som smakar bättre än det mesta som du kan inhandla i butiker och varuhus. Aromhusets läskkoncentrat finns på allt-fraktfritt.se har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på aromen. zero julmustkoncentrat pris Det blir välsmakande dryck till maten, för mellanmålet och då du bara känner för något som smakar bra och inspirerande.

Be the first to comment

Leave a Reply