Något av allt du bör veta om att agera skraplott online

Kan man ha förtroende på spelbolagen och spela skraplott online?

Om du inte spelat på skraplott online kan det verka, en aning nervöst att investera pengar över nätet samt sedan vara osäker på om vinsterna absolut betalas ut.
Svaret på frågan måste bliva, att joo, det kan man.


Klicka på bilden för Betssons Skraplott on-line jippo

Åtminstone de “svenska” som är baserade på Malta. De kontrolleras både vad gäller tekniken och att allt sköts adekvat. Om inte dras deras spellicens in med omedelbar verkan.

Men ett förslag; Om du hittat ett nytt spelbolag du är osäker på, sök på deras namn på Google för att läsa eventuella kommentarer.

Du kan vara säker på att folk är rappa att placera ut recensioner om de blivit lurade på något fason.

Agera avgiftsfritt, stämmer det?

Jo, man kan agera totalt gratis så länge man vill och orkar på de allra flesta spelen. Man spelar ”På skoj” med låtsaspengar.
Gratisspelen finns för att folk som inte spelat på de olika spelen tidigare skall hava en chans att bilda sig dem och prova på utan att chansa några pengar. När besökarna sedan är “varma i kläderna” är det dags att börja agera med riktiga pengar.
Men de som önskar att man kan agera gratis med låtsaspengar samt sedan noppa ut eventuella vinster i reda pengar blir besvika.

Satsar man 0 kronor så kan man vinna 0 kronor.
nästan alla spelen kan man agera gratis har jag sett, de vinsterna kan
Det är givetvis också ett sätt för spelbolagen att appellera folk att anträda agera, men ändå en asbra funktion så att nya lirare inte behöver vara nervösa.

Men numera finns kampanjer där du kan få ett mindre antal skraplotter att agera online för totalt gratis och minsann ta ut pengarna du vinner.

Häftig bonus

Jo, det kan man faktiskt säga. Över 100% i bonus när du sätter in pengar på ett nytt spelkonto. Sätt in 4 ooo kronor samt vips så har du 8 000 att agera för.
Alla spelbolagen erbjuder olika former av fantastiska bonusar, en del av dem till och med mer än 100% på insatt summa. Men folket bakom spelbolagen är långt ifrån korkade, alla bonusar finns för att spela skraplotter för, de är inte vinster som kan plockas ut.

Men däremot kan man vinna med hjälp av dessa “bonuspengar”.

Du får surfa runt en aning bland annorlunda spelsajter för det kan vara mycket snåriga regler kring detta.

Lite om bonusregler som kan vara bra att kunna. Men dessa varierar emellan bolagen samt emellan olika spel.

Såhär kan det funka:
Antaga att du får 100% belöning och sätter in 500 kronor. Nu har du 1 000 kronor på ditt konto och spelbolaget har, låt oss säga 15 gånger omsättningskrav på sin bonus.
Det innebär att du ska omsätta in 15 gånger 500 kronor eller rakt av 7 500 kronor före du kan plocka ut din bonus från kontot.

Mestadels skapar spelbolagen ett par konton, ett för satsade pengar samt vinster samt ett för bonuspengarna för att avskilja dem åt. Ger en lätt överskådlig bild av hurdan mycket du har att spela för samt även bra för spelbolaget.

För krångligt med belöning?

Dina vinster går rakt in på ditt konto för vinster så dem kan du alltid noppa ut eller agera skraplott online för, resten kan du förgät samt ägna dig till att vinna mycket istället.

God tur!

Be the first to comment

Leave a Reply