Svenska lotter skall Svenska lirare ha

På spelbolagets Betssons hemsida kunde man för inte så länge sedan läsa “Intervju med en vinnare”

Den största jackpott utbetalningen på en spelportal online är 109 miljoner kronor, som vanns av en spelare på Betsson på spel “Mega Fortune”. Pengarna betalades ut till en hemlig lirare i Norge den 24 september 2011.”

Symtomatiskt att den största jättevinsten på svenska lotter skall gå till en norsk gutt.


Klicka på bilden (hade ingen svenska lotter bild) för att komma till Betssons svenska lotter

Så idén med detta kommentar på bloggen är; ”Svenska lotter skall Svenska lirare ha”.
Lite tips till kunskapstörstande läsare.

Börja med att Agera gratis på våra svenska lotter

Spelbolagen erbjuder chansen att agera gratis på nästan alla sina typer av tävlingar och lotterier. Inte bara på skraplotter utan även casino med rouletter, Black Jack, enarmade banditer med mera. Så skrapa ett mängd lotter gratis främst för att bliva varm i kläderna och lär dig begagna alla trix för att dränera spelbolagets kassaskrin.

ASSISTANS, Jag har precis vunnit 5 miljoner, så kopplas min dator ned?

Strömmen går alternativt din dator stannar absolut när du ser att du skulle ha vunnit 5 miljoner.

Detta är inte förslag hurdan du kan spela, mera ett försök att avhålla dej att skutt från din balkong – du bor på 14:e våningan va?
Anta att du kommer att vinna 5 000 000 kronor, då går strömmen i din lägenhet och allt blir svart. Så istället för att hoppa kan det vara bra att kunna vad som händer när man lirar skraplotter online.

Datorsystemet hos ditt spelbolag fortsätter det aktuella spel själv (utan dej) och sätter in de 5 miljonerna på ditt spelkonto.

Så besvara ärligt på frågan: “Vilket är bäst, att ligga smackad därnere på trottoaren eller kunna uthämta ut din vinst när elen kommer tillbaka?

Multiskrap

Först måste jag då förklara automatskrap. Om man själv inte vill raspa fyrkant för ruta kan man välja att spelsystemet skrapar åt sig. Blott betrakta skärmen samt se om man vunnit alternativt ej.

Men så kan man också ställa in multiskrap vilket innebär att systemet skrapar lotterna åt dig med ett förinställt värde, emellan 5 samt 99 skraplotter. Då kan man luta sig tillbaka i fåtöljen och blott bese kontoställningen om det blir fördel eller minus.

Vi får antagligen önska på plus.

Assistans (finns)

Inte blott att skrapa skraplotten utan mänsklig dylik.
Utöver instruktioner direkt på skärmen som givetvis är anpassad till det aktuella spelet kan du öppna en så kallad direkt chat, med andra ord prata med någon på spelbolagets supportavdelningen med textmeddelanden. Räcker inte detta alternativt om du inte har så bråttom kan du avsända ett email med dina frågor. Det går också fullständigt bra att ringa till dem. De har 020- nummer som bara kostar ett lokalsamtal trots att supporten du talar med finns på Malta.

Öppettider? 24/7 vilket innebär 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

Innan du börjar agera på våra svenska lotter online – kolla oddsen.
Det tar lite tid att surfa runt på en massa sajter, men kan premiera sig ganska snabbt. Vi jämför monopolets Svenska Spel med det största spelföretaget Betsson.

Vem har de bästa oddsen?

Tja här gäller som allt övrigt, Svenska Spel är ett monopolföretag samt traskar på i tron att “vi är vackrast vi är bäst” – vilket de inte är. Så här innefattar inga odds, det finns bara en bestämd besegrare om man ser till dej som lirare – det är Betsson.

Betssons svenska lott Trio innehåller 74% fler vinstlotter än Svenska Spels klassiska Triss skrap. Av en vanlig batch på 2 000 000 Triss-lotter finns bara 418 252 vinstlotter, medans Trio har hela 729 744 vinstlotter.

Detta innebära att 36,5% av Trio- skraplotterna ger avans – mer än en tredjedel!

Sett till vinstpengar blir skillnaden enorm.
I en serie på 2 000 000 Triss-lotter finns vinster på 24 500 000 kr tillsammans, medans Trio delar ut nära nog det dubbla på 43 750 000 kr.

Så mina svenska spelare / läsare – agera på svenska lotter, men hos rätt bolag.

Be the first to comment

Leave a Reply