Hurså ska jag satsa på lotter på nätet?

Jaa, hurså spela lotter på nätet när du lika gärna kan bevaka på att köpa ett litet antal Triss- eller Stortrisslotter när du likväl är på storköpet och handlar?


Klicka på bilden för Betssons lotter på nätet Erbjudande

Dumpa pengar i sjön

Finns det ett benämning som heter samt det är exakt det du gör när du handlar dina pappersskrap på storköpet.

Svenska spels skraplotter Triss samt Stortriss skänker usla vinstchanser

Jag går alltemellanåt ”runt” bland lite olika spelbolag för att se vilka odds / chanser det är att vinna pengar hos dem. Inte alltid så lätt när de alla menar sig vara ”Vi är vackrast vi är bäst…”, men det har visat sig vara en bra idé bese oddsen alternativt hur stor procentandel av spelade pengar som återbetalas till spelarna hos olika spelbolag

Spela Triss hos Svenska Spel alternativt Trio online hos Betsson?
Här gäller inga odds, det finns blott en bestämd vinnare om man ser till dej som spelare – det är Betsson.

Vill du fortfarande kasta pengar i sjön är det Svenska Spel som är vinnaren för de behåller merparten av pengarna själva.

Betssons skraplotter som bara finns online på internet innehåller 74% fler vinstlotter än Svenska Spels klassiska Triss skrap.

I en följd på 2 000 000 Triss-lotter finns blott 418 252 vinstlotter, medans Betssons Trio har hela 729 744 vinstlotter.

Detta innebär att drygt 36% av Trio- skraplotterna skänker vinst – mer än en tredjedel!

Skillnaden i vinståterbetalning är enorm

När man gräver en aning till så upptäcker man att skillnaden diger i hur mycket de olika spelbolagen behåller av insatserna.
I en serie på 2 000 000 Triss-lotter från Svenska spel finns vinster på 24 500 000 kr sammanlagt, medan Betssons Trio delar ut nära nog det dubbla på 43 750 000 kr.

Det verkar vara mer fängslande att prova på att agera lotter på nätet nu antagligen? För Svenska Spel vill bibehålla merparten av spelade pengar själva inte betala ut dem till spelarna.

Spela gratis

Spelbolagen erbjuder chansen att agera gratis på nära nog alla sina typer av tävlingar och lotterier. Inte bara på skraplotter utan även casino med rouletter, Black Jack, enarmade banditer med mera. Det finns över 100 varianter av skraplotter på internet, så när du hittar en ny variant du vill testa, skrapa gratis först så att du kan bilda dej alla trix i lugn samt ro.

Du bestämmer själv insatsen på vissa lotter på nätet

Till skillnad mot vanliga skraplotter på ark som Triss, Stortriss, Lotto så bestämmer du själv insatsen på lotter på internet du lirar på. Detta innebär givetvis att ju högre prestation – skänker större chans att vinna de stora pengarna.

Strategi – lotter på nätet

Som du vet så vinner man inte pengar vid varje ny skraplott, så ett sista förslag. Agera med en mindre insats ett mängd gånger (du bestämmer själv hurdan mycket fruset vatten i magen du skall ha) för att sedan förbättra insatsen när din intuition säger att “Nu är det dags!”

Det var lite information om skillnaden mellan att dumpa pengar i sjön eller att spela på nätet där de riktiga pengarna finns. Nu är det upp till dej, i vilket fall Lycka till.

Be the first to comment

Leave a Reply