Hitta rätt spelbolag

Det gäller inte bara att hitta korrekt och bra spelbolag, det är flera fallgropar man borde avstyra om man önskar raspa lotter på nätet för att vinna slantar.

Men om vi börjar med rätt spelbolag så är det i alla fall ett som man borde sky som pesten.

Det är det statliga monopolbolaget Svenska Spel som bortsett från att de stoppar alla potential för andra spelbolag att handla alternativt äga spelbutiker i Sverige även innehar det föga smickrande världsrekordet i absolut sämst vinstutbetalning.


Klicka på bilden för att komma till ett riktigt bra svenskt spelbolag som skapat många miljonärer

Det absolut bästa sättet att gå miste dina surt förvärvade pengar är alldenstund spela på webben hos dem.

Lite siffror om man ej önskar ana jag (och jag är inte förundrad, för vem skulle tro att ett affärsverksamhet med sådana chanser att bliva dominerande innehar så lite kreativitet:

Jag jämför här med Betsson som är ett av de ledande svenska spelbolagen som tvingats utomlands för att kunna finnas.

Så, vem innehar de bästa oddsen, Svenska Spel alternativt till exempel Betsson?

Här gäller inga odds, det finns bara en säker vinnare om man tittar på till dej som spelande kunder – det är Betsson.
Ser man å andra sidan till spelbolagen är det Svenska Spel som är vinnaren för de behåller merparten av pengarna själva.

Betssons Trio- skraplott har 74% flera vinstlotter än Svenska Spels klassiska Triss skrap. Av en vanlig batch på 2 000 000 Triss-lotter finns blott 418 252 vinstlotter, när Trio har hela 729 744 vinstlotter.
Detta innebär att 36, 5% utav Trio- skraplotterna ger avans – mer än en tredjedel!

Sett till vinstpengar är skillnaden diger

I en följd på 2 000 000 Triss-lotter är vinster på 24 500 000 kr tillsammans, när Trio delar ut nästan det dubbla på 43 750 000 kr.

En hel del spelbolag har ännu bättre odds än detta, somliga spel innehar en vinståterbetalning på 95%, det fördubblade mot Svenska Spels ynkliga 47%.

En annan sak att tänka på när man skall välja spelbolag är att spela på sajter som finns alternativt deras bakomliggande företag, alternativt i varje fall delar ut sina vinster i Europa.

I EU innefattar alltså (till svenska skatteverkets förtret) ett avtal att en avans som en gång är beskattad i ett EU land ej kan beskattas igen.

Lirar man däremot på till exempel Amerikansk sajt så kan du, precis som pokerspelarna man absolut läst om, dubbelbeskattas och det blir blott en fis kvar utav din en gång så stora vinst på din skrapade lott.

Visste du förresten, vad innefattar pokerspelarna att de måste taxera för sina vinster, men får inte dra av något när de förlorar.

Håll ögonen öppna sedan spelbolag som ger dig en bra samt saftig bonus.

På detta fason kan man mestadels mer än fördubbla dina insatser.
Spelbolagen innehar börjat ge mer samt mer i frikostiga belöning när man öppnar ett spelkonto – eller sätter in mer på pengar på sitt spelkonto.

Detta tack vare den stigande spelbolagskonkurrensen som är oss skrapare tillgodo

Bonus på mer än 100% är inte ovanliga nu.
Men man måste vara en del engagerad själv och bese vilka spelbolag som ger bäst bonus för tillfället.

Stick idag iväg härifrån till ett spelbolag och skrapa ihop en miljon alternativt ett par, men inte på Svenska Spel.

Be the first to comment

Leave a Reply