För högst spänning /vinstchans/ spela skraplotter på nätet

Det är blott knappt 40 år sedan de första skraplotterna uppfanns – fast då på papper.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under ledning utav forskaren John Koza och Daniel Bower alstra den första datorgenererade skraplotten.

Det innefattar ju att ha en matematisk formel som bas för att generera skraplotterna så att de går med avans – men fortfarande är attraktiva och dramatisk.

Hur flera är det inte som pustat ut efter att skrap och sagt “Jag hade ett par rutor med 1 000 000 kronor, så nära”?

Enkla skraplotter kräver att spelaren passar tre (eller varierande antal) av samma vinstsummor.

De åtråvärda beloppen ligger dolda på lotten under ett plastskikt, som är mer som gummi och detta behöver skrapas bort.

Skraplotter av ark har sina begränsningar så där är standardvarianterna; Trisslott, trissen, stor triss, bingolotter och så vidare.

Men om man önskar inneha riktig gastkramning, bättre chans att vinna, snyggare grafik samt kunna välja bland hundratals varianter av spel, då är det bara ett alternativ kvar – samt det är att

Spela skraplotter online

Grundprincipen är samma som för skraplotter utav papper, skrapa tills du hittar tre stycken rutor/fält med samma belopp och du innehar vunnit detta.


Klicka på bilden för Betssons skraplotter att spela online

Numera har gamla forna tiders skraplotter samma möjlighet att vinna 1, 2 eller endaste upp till 10 gånger denna vinst när man skrapar en liten extraruta.

Men ana ej att dina chanser att vinna mer slantar innehar ökat blott för att denna fyrkant finns, eller som det också lanseras marknadsförs alltemellanåt att det inte är blott 3 x 3 rutor utan 4 x3 rutor. Det är ännu ett datorprogram som räknar ut hur beloppen ska fördelas på samtliga skraplotter som trycks.

Så finns ju den nervknipande nervkittlande varianten med klöver och TV- bildskärm – vinn mycket utav slantar i en massa år, det är antagligen den som alla siktar på, tillgängliga stå i en TV- studio och (återigen) få skrapa förbund en smärre kapital.

När du spelar skraplotter på webben så innehar man som berättat hundratals spel att välja emellan, med större vinstchanser samt några tillägg xtra dramatisk funktioner.

* Skraplotter på papper får du aldrig spela gratis för att experimentera på eller bilda dig.
* Här innehar du chansen att vinna upp till 10 000 000 10 miljoner med 55 500 kronor i månaden eller 2 500 000 kronor direkt samt
* Pengarna finns på ditt spelkonto omedelbart
* Om du får vinst kan du riskera på vinstfördubblaren!
* Så kan du för att dra ut på spänningen skrapa en fyrkant i taget alternativt
* Välja Skrapa alla samt då sköter datorn detta åt dej (om du har bråttom att vinna)

Ett utav mina favoritbolag när det innefattar att spela skraplotter på nätet är Betsson.

Höga vinster, kul spel, garanterat inga bekymmer när man vinner och de har utmärkt hjälpfunktioner på nätet om jag blir diffus nåpgon gång på hur ett spel fungerar.

Betsson innehar till och med en på internet chat (som sägs) vara öppen dygnet runt.

Så, vad väntar du på om Du vill testa att spela skraplotter on-line?

Surfa in på en spelportal (min favirit är Betsson), välj “Spela på skoj” för då är det avgiftsfri samt fason igång samt skrapa.

Be the first to comment

Leave a Reply